Disclaimer van Rijbewijs-examen.nl

Informatie op rijbewijs-examen.nl

Wij hebben van verschillende informatie bronnen info over rijscholen, rijbewijzen, examens, etc verkregen en op rijbewijs-examen.nl gepubliceerd. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de verkregen informatie op rijbewijs-examen.nl.

Copyright

De teksten op rijbewijs-examen.nl mogen niet zonder goedkeuring van de website-eigenaren van rijbewijs-examen.nl worden overgenomen. Copyright rust bij TrafficVision.nl, zie ook de over ons pagina. Mocht u informatie willen overnemen, neem contact met ons op.

Aansprakelijkheid

Wij proberen te allen tijde juiste en up-to-date informatie op rijbewijs-examen.nl te zetten. Wij zijn niet aansprakelijk voor foutieve informatie op deze website, danwel voor (in)directe gevolgen van uw handelen naar aanleiding van informatie op deze website.

Onjuiste informatie

Mocht u onjuiste informatie op deze site vinden, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk de onjuiste informatie vervangen.

Cookies

Deze website maakt gebruik van het Google Advertentie systeem, hierdoor worden er cookies gezet. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord.