Algemene voorwaarden

De website rijbewijs-examen.nl is een initiatief van Trafficvision.nl, specialisten in zoekmachine marketing. Trafficvision.nl is onderdeel van Driene BV, Gevestigd in Vught.

Definities:

Klant: de bezoekers aan onze website
Service: dat heeft bij ons hoogste prioriteit. Zie echter ook het puntje over 'Samenwerking met Derden'

Samenwerking met Derden

TrafficVision.nl is geen rijschoolhouder. Dat zijn wij in het verleden niet geweest en wij hebben ook niet de intentie om dat te worden. Dat betekent dat wij voor de website rijbewijs-examen.nl samenwerken met rijschoolhouders. Mocht u gebruik gaan maken met de rijscholen waarna wij u doorverwijzen, dan kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien de service of kwaliteit tegenvalt.

Vermelding op deze website

Wij hebben onze vrienden en familie gevraagd alle rijscholen op te noemen die ze kennen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een rijschool aan te melden. Soms meldt een rijschool eigenaar zich aan. Soms doet een reclame bureau dat. Soms geven (oud) leerlingen van een rijschool de naam en adressen aan ons door. En op die manier wordt het overzicht van rijdscholen in Nederland (en straks ook Belgiƫ) vanzelf compleet en actueel. Zie ook de Disclaimer.

Gek op rijbewijzen

De meeste van onze medewerkers hebben een rijbewijs. En een medewerker heeft alle rijbewijzen. We hebben dus wel affiniteit met rijbewijzen en alles wat daarbij hoort, zoals het behalen van theorie examens.

De volledige algemene voorwaarden vindt u op www.trafficvision.nl. Compleet met alle juridische teksten die daarbij horen.

Kvk nummer

Voor de volledigheid hier alvast ons KVK nummer: 08141619 Driene BV te Vught.